Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Bij Autoservice van der Kooij ligt de nadruk op onderhoud en reparatie aan alle merken. Vanwege onze vakbekwaamheid en onze kennis van de markt vinden veel van onze klanten het prettig als wij ze adviseren bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto. Zelf hebben we regelmatig een aantal goede gebruikte auto’s in de aanbieding. Bij de aankoop van een nieuwe auto strekt onze service zich uit van advies en bemiddeling tot de complete afwikkeling van de aankoop.

 

Eigenaar Arie van der Kooij heeft het autovak in zijn genen, zijn vader was automonteur en heeft hem al vroeg de eerste kneepjes van het vak bijgebracht. Hij bracht het tot bedrijfsleider in een dealergarage maar Arie kon moeilijk van auto’s afblijven en wilde het liefst zelfstandig zijn.

Daarom richtte hij samen met zijn vrouw Ingrid in 1997 Autoservice van der Kooij op. Het bedrijf betrok een pand in een toen nog nieuwe bedrijfslocatie aan de Thames in Maassluis, vlakbij de Nieuwe Waterweg. Daar kon Arie naar hartelust zelf sleutelen. Samen met Ingrid besteedde hij veel aandacht aan het opbouwen van een goede relatie met hun klanten.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen